Månljusets dans (novell)

Dansa månljuset dans lilla vän. Dansa tills fötterna blöder lilla vän och låt aldrig någon hindra dig. En vals, en dans i månljusets ljus. Du med den svarta kåpan, du som står där vid sidan om. Ta den vita handen lilla vän, ta den och låt döden följa dina steg. 

Du i svarta kåpan med lien i handen, dansa i månljusets sken och andas harmoni och lycka. Ty döden är blott ett minne. Inget som egentligen finns. Dansa i månljusets sken och dra in den kalla kyliga luften i dina icke existerande lungor. 

Du som dansar månljusets dans, dansa varje steg så rätt annars blir det bara fel. Att känna kylen och rädslan är något du bara slår ifrån dig likt en myggas surr. Att följa månljusets steg är för enkelt för simpelt och lätt.

Låt håret fladdra fritt i vindens sus. Snurra, snurra, snurra och andas med harmoni i kroppen likt ett barns levande skratt. Andas så simpelt som ljuets sken. Andas livets näring och låt aldrig någon förleda dig lilla vän.

Mannen i svart kåpa som står och ser på, ta hans hand och tvinga till vals, en vals i kärlekens tecken, de ni inte ser, de ni inte vill ska finnas. Men dansa i kärlekens ljus, månskenets vals.

Kommentarer
Av: Anonym

Nej, Bilder jag själv tagit är under kategorin artwork :)

2011-05-16 @ 13:21:16
URL: http://crystalcast
Av: ..:Sarah:..

Tackar !

2011-05-16 @ 14:13:56
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/

Din åsikt:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0