Mat

Har lagat mat, spagetti med pesto och fetaost såååå gott.
sen vid sju ska jag städa med en personal...jippie (not)

Äntligen

Nu börjar det äntligen läka på armen, såret är mindre och huden är inte lika irriterad längre. Känns såååå skönt :)

Mobilkameran

©amanda larsson

Städa

Nu har jag vaknat. Och jag äter frukost, men glömde köpa bröd igår, men godis går ju lika bra lol.
Idag ska jag inte göra något speciellt, eller jo gå till vårdcentralen, men inget annat, eller jo kom just på att ag ska städa, jippie lol

Skrattet är stulet (novell)

Att skratta när skrattet inte finns och gråta när tårarna en gång har tagit slut. Men du bara skrattar trots att skrattet för länge sedan blev stulet och glädjen aldrig mer skulle återfinnas.

Men du skrattar md hela ansiktet och ler med ett leende som bländar mer än solens strålar. Och håret det fladdrar mer än vinden någonsin kan blåsa.

 

Men du vet väl att skrattet är stulet och att glädjen aldrig kommer återfinnas?

Du vet väl att jag aldrig mer kommer drömma om världen eller om dess godhet. Vet du det?

 

Skrattet var återigen stulet, men ändå skrattar du, du krattar som vinden och så som bjällror klingar i vindens sus. Likt vindspel som får spel i vinden och spelar sin sorgsna melodi.

Lika sorgsen som dina ögon som speglar silens liv, men ändå skrattar du såsom du aldrig gjort annat i detta liv.

 

Men du vet väl att skrattet är stulet?


Fota

Jag tror jag ska ta och fota blåbär sen senare ikväll :)

Samtal

Vet inte om jag mår bra eller dåligt.
Hade samtal med en psykkontakt idag, men ja...visst allt går framåt verkligen. Och då, då på samtalet mådde jag toppen, men nu...ja jag vet inte...fel tankar...fel planer...men jag ska stå emot jag bara MÅSTE stå emot liksom
Vet inte om jag mår bra eller dåligt.
Hade samtal med en psykkontakt idag, men ja...visst allt går framåt verkligen. Och då, då på samtalet mådde jag toppen, men nu...ja jag vet inte...fel tankar...fel planer...men jag ska stå emot jag bara MÅSTE stå emot liksom

Storhandlat

Har varit och storhandlat med en personal. Det kostade mer än vad jag hade räknat med, men nu har jag mat i alla fall :)

Teatermanus

Har varit på min DV idag och börjat arbeta med mitt manus som ska vara klart i februari. Ska bli riktigt kul att skriva på det det är redan klart som filmmanus, men ska skrivas om för teater så det är mycket jobb kvar. Men det ska bli sååååå kul att få göra det här, pjäsen ska sättas upp nästa höst så det är en bra bit kvar, men mycket jobb som sagt var. Tänker inte avslöja vad den ska handla om, men kan säga att den är kuslig :) Åh tycker att det här är sååå kul!!!

...

Jag har typ feber, orka fixa naglarna, orka fota...orka någonting alls...
Och tankarna äter upp mig innifrån och ut...Borde kanske sova, kanske är det enda vettiga...vet inte...

Förkyld

Har vari på stan OCH jag har blivit förkyld så nu kurerar jag mig med halstabletter och godis...
Annars mår jag rätt okej och tänker nog fota blommor och färg snart. Ska bara komma upp ur soffan

Om jag orkar

Är hemma nu efter en dag hos min moster och lillasyster. Vi såg på film och åt hamburgare.
Ska till vårdcentralen imorrn och sen tänkte jag åka in till stan för att handla pyssel...sen får jag se, kanske träffar Ulrika en sväng, är inte helt bestämt ännu, kanske målar naglarna (om jag orkar).

Tankarna tar över

Nu vill tankarna något ag inte vill, men ja..jag ska stå emot men det är svårt...
Tankarna tar liksom över mig, de styr min kropp och min hjärna...jag vet inte riktigt vad jag ska göra...

Film

Är hos min moster nu. Min lillasyster bor hos henne. Och vi har sett på film. Först började vi kolla på en jätte konstig och läskig film, men vi bytte sen till en lite lättsammare.

Möblerat om

Ulrika är hos mig och vi har möblerat om min lägenhet :) Det är jätte fint och mycket rymligare än förut.

Somnade

somnade tillslut :)

*Suck*

Jaha...verkar bli en sömnlös natt *suck*...
Men ja det är bara att göra det bästa av situationen liksom...

Sömnlös igen?

Tror jag kommer somna sent inatt, men ja spela roll har kl nu : Har hittat en internationell sida där man skaffar sig brevvänner från hela världen :) Så chattar med en del nu :) Är skitkul :D

Lat ibland

Guuuud vad det är varmt i min lägenhet tror jag dör av värmeslag snart eller nåt...men ja jag får väl ta en kalldusch eller nåt...men orka resa sig upp från soffan liksom. Ja jag vet jag är lite lat ibland

Förflutet

Letar upp gamla klasskompisar på Facebook, vet inte varför jag gör det egentligen, men ja det kändes som att jag vill ha kontakt med mitt förflutna igen vilket nog är ett bra tecken (hoppas jag)

Nya naglar

Har fixat nya naglar inte det bästa men nåt i alla fall

Pyssel

Har köpt lite pyssel, ska göra egna smycken och decopage (eller hur det nu stava)

Kan inte hjälpa

Jag kan inte hjälpa att suget efter fler sår är så överhängande även fast jag egentligen inte vill...fan

Vårdcentralen

Va på Vårdcentralen idag med mitt gamla brännsår som inte vill läka, lägger om det tre ggr i veckan men det vätskar som fan i alla fall och blir egentligen inte mindre alls, men men någon gång ska det väl läka. Men insåg idag när de tog bort bandaget att det har uppkommit små små varbubblor på huden runtomkring vet inte hur bra det är, men jag torr inte sjuksköterskan lade märke till det. Är väl mitt detaljseende som sätter in för de va verkligen små. Men jag får se om de försvunnit tills nästa gång, på måndag...

Ny taklampa

Ramade in lite bilder nyss :) Ska sätta upp tavlor i helgen tänkte jag samt sätta upp mina nya roa taklampa och byta gardiner :)

Paket från Jotex

Nu är jag hemma igen efter att ha sovit hos Ulrika inatt. Somnade typ fem igårkväll lol. Men det va skönt behövde sova. Tyvärr kunde inte Ulrika sova, men ja hon hade i alla fall tittat på film hela natten så hon hade något att göra i alla fall medans lilla jag sov.
Imorgon ska hon troligtvis komma till mig så ska vi försöka möblera om min lägenhet så jag troligtvis ska få plats med min nya soffa som jag vill ha så jag slipper köpa en mindre än vad jag vill ha.
Har hämtat ett paket från Jotex idag också med nya gardiner till lilla mig :) Och ljuslykor till Ulrika samt gardinomtag till min äldsta lillasyster.

Fel!!!

Fan, fan, fan, det blir fel, fel fel....orkar inte
Vet inte vad jag ska göra...
det blir bara fel!!!!

Sömnlös

Sov inget inatt. Känner på mig att jag inte kommer sova inatt heller, Brukar vara så, sover jag inte en natt brukar det vara så en eller två nätter efter också. Men jag har lärt mig att leva med det. Det jobbiga är bara att jag blir så jäkla speedad när jag inte sover

Ångest

Just nu faller jag...jag vet inte varför eller nåt men jag vet att jag faller, ner, ner, ner...
Jag vill INTE falla...
Jag vill verkligen INTE
Men jag kan inte göra mycket...
Tröttheten tar över men jag kan inte sova...
Hjärtat slår snabbare och hårdare och hårdare och luften försvinner...
Men jag vet inte varför...
Tankarna snurrar och huvudet är tyngdlöst...
Jag liksom svävar, andas inte, finns inte lever inte...
Men jag finns...

Tråkigt

Jaha hur långtråkigt kan man ha egentligen?
ja tydligen vääääldigt, extremt super långtråkigt.
Fan står inte ut, klättrar på väggarna snart eller nåt...vet inte vart jag ska ta vägen...

Ny design

Ny design lite rosa och lite barnsligare, men ja det får vara så...tänkte starta upp en separat fotoblogg istället och bara skriva på den här och mkina foton kommer äggas ut på den andra, en återkommer med adress

Nagellack

Jag måste säga att jag ändå tycker att dyra nagellack är bättre än de billiga. Om man t.ex jämnför OPI (130-150 kr/st) och Depend (25 kr/st) så är OPI tusen gånger bättre än Depend. Depend sitter i kanske ett dygn om ens det innan det börjar skavas av.

Orken tar slut

Nu har jag lagat mat och ätit den, men nu är min ork borta och köket ser ut som ett helvete. Men ja det är bara att bita ihop och gå ut till personalen och be om hjälp. Det är ju därför de är där, en jag har så svårt för det, tycker att det är as jobbigt att be om hjälp. Men det går bättre och bättre för varje dag att be om hjälp faktiskt så det går ju framåt.

Tobleronemuffins

Tänkte laga middag snart, wookade grönsaker med ris och kyckling. Har blivit bättre på att laga mat nu efter att alla sakerna i magen är bort. Har liksom fått tillbaka aptiten igen och det är så skönt. För förut mådde jag illa, spydde och hade ont i magen hela tiden och var trött och orkade typ inget. Men nu har jag aptit igen.
Har även bakat Tonbleronemuffins idag med min lillasyster de blev så goda!

Silver love

©amanda larsson

:)

Mina naglar idag

Minnen

Okej jag vet jag skriver mycket, men ja det fr ni st ut med. Ni om nu läser den här bloggen, vilket jag inte tror att många gör, men men det var inte det jag skulle skriva om nu.
Jag undrar om jag borde ta bort folk från fejjan folk jag inte vill ha kontakt med, eller ja det är fel att säga. Snarare folk om jag en gång trodde skulle finnas där för alltid men sen bara försvann. Visst jag vet man ska inte hänga kvar i det förflutna men ibland är det svårt att inte göra det när man ser deras namn...Fan vad jag saknar dom!

Lonley

©amanda larsson

Playful flower

©amanda larsson

Design tips?

Funderar på att designa om bloggen, men vet inte hur...några tips?
Funderar på att göra den jätte glittrig :D men kanske blir för mycket vet inte

Emilia

©amanda larsson

Funderingar

Ibland undrar jag om jag liksom skapar det sjuka, om jag vill leva i det jag lever i och skapar den sjuka vardagen? Visst jag är tusen gånger friskare nu än förut så egentligen skapar jag nog inte det sjuka utan det bara händer jag är ju ändå bipolär och har asperger. Men det är något med mina tvångstankar som gör att jag ibland bara MÅSTE tänka på "fel" saker...

Ny soffa!!!

Ny soffa ka inhandlas snart :D
En rosa!

Jobbigt

Jag vet inte riktigt vad det är med mig, men börjar tappa allt just nu, men sekunden efter är jag skitglad, jag tycker INTE om de här svängningarna, de tär på en både på kropp och själ helt ärligt.
Och dt är sjukt störande att jag är hungrig precis hela tiden just nu, vill BARA äta!

Konstruktiv kritik tack

Jag förstår mig inte på folk som typ skriver "vad fult" eller sånt och inte ger konstruktiv kritik

Vill ha ett djur!

Fan att jag inte får ha djur här! Jag VILL ha en hund eller katt! Jag vill ha sällskap! Jag vill ha någon att gosa med, usch känner mig liksom tom och hopplös på något sätt svårt att förklara, men jag VILL ha ett djur!

Ulrika

©amanda larsson

Shushi

Åt sushi nyss
Är hemma nu igen, tänkte städa eller snarare rensa så att jag får mer plats för min kommande soffa :)

Funderingar

Sitter och tittar på Cityakuten första säsongen hemma ho Ulrika. Ulrika sover så sött bredvid mig :)
Jag sitter och "jagar" olika foto sidor för att lägga ut mina foton och få kritik på dem. Jag funderar också på att söka till en bildbyrå, blev antagen till en för några år sedan, men mådde tyvärr alldeles för dåligt då för att orka fullfölja det. Men nu ska jag försöka igen. Skulle tycka det var väldigt kul om jag lyckades :) Men ska inte hoppas för mycket är ju inte proffisionell fotograf, men jag ska ändå försöka. Vad är det värsta som kan hända? Ja att man får ett nej, inget värre kan hända (som tur är lol)

Ulrika <3

Hos Ulrika :D
Är hos Ulrika igen, ska sova här inatt, ska bli sååååå kul!
Underbara lilla Ulrika :D

Film problem

Jag har ett filmmanus jag vill spela in, behöver två ev. bara en skådespelare...men vet inte vem/vilka...tror inte jag vill be mina systrar de är redan med i så många av mina filmer. Och jag vet inte om någon av mina vänner vill vara med heller.
Jag vet inte hur jag ska göra, för jag ska inte ha något filmteam och de flesta tror inte det är så seriöst då...*suck*
Har ju även lite jobbigt med att träffa nya människor ibland kan lätt bli så fel då...åh vet inte vad jag ska göra!!!!!!!

False face (film)


Gungor (film)

En utav mina filmer

Sömnlös i Stockholm

Jag tror jag är sömnlös i Stockholm igen, men men spela roll inget att stressa upp sig för har ju ingen tid att passa imorgon så

Cupcake badrumsmatta

Har träffat Ulrika idag :) Det va jätte kul, vi har inte setts på evigheter känns det som. Hon hade det sååå fint i sin nya lägenhet och råttorna fick plats också :)
Nu hoppas jag bara på att mitt boende kan ändra sig angående att ha husdjur jag vill sååå gärna ha lilla Tingeling hos mig, även fast jag tror att hon har det bra hos pappa och lillebror, men jag saknar liksom att ha djur hos mig. Vill det, vill ha lilla Tingeling hos mig
Har även beställt saker från H&M idag :D Fick det för pappa :D Blev mindre än jag trodde att det skulle bli som tur var. Beställde en ascool badrumsmatta som är formad om an cupcake :D

Påväg till Ulrika

Jag är påväg till Ulrika nu, det va evigheter sedan vi träffades. Så det ska bli jätte kul!!! Saknar henne as mycket! Ska bli kul att se hennes nya lägenhet också!

PS

Laddar ner penslar till PS nu :) Ska bli kul att redigera bilder igen :)

Africa

©amanda larsson

Minnen

Man blir nästan gråtfärdig när man ser Drömmar om ett leende, liksom tänk de barnen som har det så. Folk tror att de är besatta av onda andra bara för att de har föddes med gom eller läpp spalt, det är ju hemskt...
När jag var liten och opererade mina händer låg jag på en avdelning med barn som också hade gom eller läpp spalt. Även fast man blir mer behindrad med missbildade händer så tror jag att ett avvikande utseende i ansiktet är svårare på ett sätt. Eller kanske inte svårare, men väldigt jobbigt, ansiktet är ju något alla andra ser. Händer kan man gömma i tröjärmar och så. Men jag minns också hur fördjälvligt jag har mått på grund av mina händer så jag vet inte vad som är lättast egentligen. Det är ju två helt skilda saker egentligen.

Drömmar om ett leende

Ser på fyran nu, Drömmar om ett leende - Återkomsten. Tycker det är en väldigt bra dokumentär.
Blir nog inget nagelfixande ikväll lite för sent för det, men ja får väl bli imorrn, men då ska jag träffa underbara U också och gå till vårdcentralen, men hinner nog med naglarna också, brukar inte ta så lång tid

Hos mamma

Är hos mamma hela veckan för att vara med mina yngsta systrar.
Hon har en brandvarnare som piper då och då det låter som en liten fågel som sitter härinne lol. Men vi misstänker att batteriet håller på att ta slut. Den har pipit hela dagen fett irriterande...

Grapes

©amanda larsson

Photoshop lek

Lekte lite i photoshop

Hemsida

Har en hemsida nu http://amandasphotos.moonfruit.com/

Butterfly talk

©amanda larsson

Hos pappa

Jag är hos pappa nu och ser på film med min äldsta lillasyster "Toast" En riktigt bra film tycker jag :)

Borde sova

Ser ut och bli en rätt sen natt i natt, men spela roll. Jag mår bra, är glad och pigg bättre kan det väl inte vara?
Funderar bara på vad jag ska göra, vill göra något, men vet inte vad egentligen är det väl försent för det och man borde sova, men orka.

Pink butterfly

©amanda larsson
©amanda larsson

Music girl


Fota?

Jaha har tråååkigt, vad ska man hitta på?
Ingen som helst aning!!!
Någon som har något tips???
Vill fota...kanske ska göra det?
Men vad?
Tyg?
Ja blir nog tyg lol :D

Dagens naglar :D


Fairytale


Sömnpulver?

Är hemma hos mig nu. Är så jäkla trött. Börjar seriöst fundera på om det finns något sömnpulver eller liknande i min lägenhet eftersom att jag ALLTID är så trött här?!
Nej så klart tror jag inte det på riktigt, jag bara skämtar, men något är det för jag håller seriöst på att somna just nu som vanligt.

Rose


Soft skin

©amanda larsson

Broken girl collection

©amanda larsson

Earring

©amanda larsson

Gele nagel kit

Så sitter hemma hos mamma nu. Har varit hemma med en v mina systrar idag och varit på VC för att få operationsåret omlagt och jag och mina systrar har varit på stan. Där köpte jag Gele nagelkit och tänkte fixa naglarna idag eller i morgon. Ska bli kul!

Åt rätt håll :D

Det går åt rätt håll med operationsåret nu :D
Känns ååå skönt att vara pigg igen!
Har börjat fixa och trixa med mina naglar igen är sååå kul :) Bara brinner för det som bara den! Kanske inte blir sså jätte snyggt alla gånger men kul är det :D

Mina naglar idag


Naglar

Mina naglar idag :)
Gjorde min systers naglar också :)

Hemma (eller hos mamma)

Utskriven igår från sjukhuset, med pencilin i tablettform hoppas så att jag ska bli frisk snart! Men imorse så hade det gått hål på ärret och bara sipprat ur var så ja jag får e vad som händer har inte feber i alla fall vilket är ett plus. Får se å vilket håll det går nu.

Sjukhus igen

Ligger på sjukhus igen med infektion i operationsåret, känner mig allmänt jätte hängig och halvt död, men är nog snart på benen igen.

RSS 2.0